Mijn achtergrond

Bewegen en sporten is altijd belangrijk geweest bij ons in de familie. Ik sport zelf al mijn hele leven en heb ook verschillende sporten beoefend op verschillende niveaus. Ik ben opgegroeid in Amstelveen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het geven van tennislessen, conditietraining en bootcamplessen. Door mijn ruime ervaring in het geven van groepstrainingen heb ik geleerd hoe je zo goed mogelijk een les kan laten aansluiten op ieders wensen en fysieke mogelijkheden. Trainingen aanpassen per individu en doelgroep vind ik het leukste van mijn werk.

 

Mijn doel

Iedereen weet dat sporten en bewegen gezond is. Maar hoe doe je dit en waarom zou je bepaalde oefeningen wel of niet doen? Over iedere training is nagedacht en gekeken naar wat het beste aansluit bij jouw wensen en doelen. Tegenwoordig is er ook veel informatie te vinden op internet, maar helaas is dit niet altijd de juiste informatie. Niet alles is van toepassing op jou, ieder lichaam is anders.

 

Mijn doel is om jou te helpen meer uit jezelf te halen en dat je door mijn hulp ook zelfstandig kunt trainen op den duur.

 

Wat ik graag wil meegeven is dat bewegen en sporten voor iedereen is weggelegd, zelfs als je denkt van niet. Je moet alleen iets vinden wat bij je past. Ik help je graag!